Servicetekniker - Labkyl

Arbetsbeskrivning

Jobbar du fortfarande med HFC köldmedier? Vill du istället utvecklas och bli en av de tekniker som behövs i framtiden? Här är din chans. Häng med oss när vi tillsammans går i täten för branschen med avancerade tekniska lösningar och fortsätter kämpa för miljövänliga alternativ. Vi är Sveriges främsta kylföretag när det gäller hållbar CO2-teknik och finns i Årsta. Avvecklingen av HFC går nu fort. Ersättare är antingen brännbara köldmedier eller CO2.

I ett hållbart samhälle, måste vi ta vara på värmen från kylprocessen, optimera energiförbrukningen och minimera utsläppen. Hos oss får du kompetensutveckling inom CO2-teknik, styr- och reglerteknik, el samt fjärrövervakning. Nu behöver vi bli fler.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med kontroll, underhåll och akutservice på kyl- och frys samt energianläggningar. Du arbetar i ett team som samarbetar och tillsammans löser olika uppgifter.

 

Arbetslivserfarenhet

Du har erfarenhet/utbildning inom el, styr- & reglerteknik, energi, vvs, kyla eller av motsvarande. Körkort B.

Vill du ha mer information kan du ringa direkt till Tobias Hagtorn som är servicechef på 08-556 716 88. Välkommen!

Om Labkyl

Välkommen till Labkyl - Sveriges ledande kylföretag när det gäller att arbeta med naturliga och miljövänliga kylmedier. Labkyl har genom målmedvetenhet och med utpräglad servicekänsla placerat oss "top of mind" bland uppdragsgivare inom offentlig och privat företagssektor. Vi arbetar med bland annat stora och små industrier där vi utför tjänster så som industrikyla, stora och små butiker där vårt arbete ofta är att hantera butikskyla och mycket mer i Stockholm med omnejd. Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Ambitionen är att ständigt öka kunskaps- och servicenivån i företaget och ta spets i avseendet kvalitet och effektivitet. Med professionalism ut i fingerspetsarna skapar vi långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare.

Mer information

  • Ort: Stockholm
  • Titel: Servicetekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2019-03-31
  • Kontaktperson: Tobias Hagtorn

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här