Ahlsell ref vinnare av Tesab-kedjans leverantörspris

Ahlsell ref vann leverantörspriset under Tesab-kedjans leverantörsdagar i Stockholm.

Tesab höll den 26-27 januari leverantörsdagar i Stockholm för Tesabs medlemmar och tolv av kedjans leverantörer. Under den 26 januari delades Tesab-kedjans leverantörspris ut för första gången.

- Vi ville ha ett pris för att visa vår uppskattning gentemot våra leverantörer och den insats de gjort, säger Rikard Planting, VD för Tesab.

Vinnaren av denna upplaga blev Ahlsell ref med motiveringen:
En god och långvarig relation med utveckling och kunden i fokus, tillförlitlighet i offerter, priser och leveranser. Genom att arbeta i ett kvalitets och miljösystem så garanteras inte bara de legala krav utan även en professionell hantering i valet av leverantör/produkt till leverans av material och faktura. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Ahlsell att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som ytterligare förstärker Tesab-kedjans förtroende.

Det var medlemmarna i Tesab-kedjan som röstade fram en vinnare. Vinnaren togs fram utifrån ett antal kriterier där värden så som kundrelation, kvalitet och tillförlitlighet gällande leveranser och offerter spelade in i bedömningen.

- Vi tycker att Ahsell ref förtjänar priset eftersom de arbetar nära våra medlemmar och har en bra relation, säger Rikard.

Johan Björn, divisionschef på Ahlsell ref är stolt och glad över priset.
- Leverantörsdagarna betyder mycket för oss och vi har jobbat tillsammans med Tesab länge. Vinsten är ett erkännande och otroligt ärofyllt och något som vi verkligen uppskattar.

Johan Björn menar att Tesab-kedjan är en av de viktigare sammanslagningarna av kylentreprenörer i Sverige och att få ett erkännande av Tesab-kedjan betyder därför mycket.

- Priset är ett bevis på att vi gjort något rätt och nu sporras vi till att bli ännu bättre och fortsätta arbetet tillsammans med Tesab-kedjan, säger Johan.