Leverantörsdagarna i Stockholm

Mellan 26-27 januari pågick leverantörsdagarna i Upplands Väsby i Stockholm. Under leverantörsdagarna samlades medlemmarna i Tesab-kedjan tillsammans med tolv av kedjans leverantörer för att utbyta erfarenheter och information.

Det var andra gången som Tesab-kedjan anordnade leverantörsdagar för sina medlemmar och leverantörer i Stockholm. Sammanlagt befann sig 91 personer på plats för att delta i seminarier och möten mellan leverantörer och medlemmar av kedjan.

De leverantörer som hade fått en inbjudan var Advansor, Ahlsell ref, Alfa Laval, AQS, Dahl, Daikin, Green & Cool, Kinnan, Kylma, Mitsubishi, Porkka och Skiab. Under dagarna höll leverantörerna konferenser där de presenterade nyheter, sina företag och lyssnade på medlemmarna. 

En av Tesabs viktigaste värden är sammanhållning och det är något som varit viktigt under dagarna.

- Syftet med leverantörsdagarna är att bygga relationer mellan oss och leverantörerna och det finns möjlighet att prata öppet om vad som fungerat bra och vad som kan bli bättre, säger Rikard Planting, VD för Tesab.

Patrik Spjut från Polo Kylteknik i Jönköping är en av Tesab-kedjans medlemmar som varit på plats och är nöjd med dagarna.
- Det har varit väldigt givande och bra att kunna föra en dialog med medlemmar och leverantörer, säger han.  

Under dagarna delades även pris ut till årets leverantör 2014. Ett pris som röstats fram av Tesab-kedjans medlemmar. Vinnaren blev Ahlsell ref med en motivering där bland annat den goda och långvariga relationen lyftes fram samt att utveckling och kunden står i fokus för Ahlsell ref.