Välkommen till vårt första nyhetsbrev!

"Det här nyhetsbrevet är ett led i vår utökade kommunikation med samarbetspartners och uppdragsgivare.

Det händer mycket spännande hos våra kunder och hos oss som vi vill berätta om och som vi tror är intressant och kan skapa nya idéer hos er. Våra uppdrag spänner från projekt i livsmedelsbutiker till isbanor, fastigheter och processindustri. Oavsett uppdrag vi vill erbjuda dig som kund och partner en kombination av erfarenhet och kompetens tillsammans med nya idéer, flexibla lösningar och hög servicenivå.

Just nu fokuserar vi mycket på utfasningen av hfc köldmedier. Det kommer att ställa till problem för många framöver men också skapa möjligheter. På vår hemsida finns information där vi hjälper er reda ut begreppen om vad som gäller.

Fyra gånger per år kommer vi förmedla nyheter om oss, våra kunder och branschen i övrigt. Du som får det här nyhetsbrevet får det för att du är en kund, partner eller att vi ser dig som en viktig person för oss som vi önskar hålla uppdaterad med information.

Mycket nöje!"

Patrik Larsson, VD, Industri & Laboratoriekyl AB