Välkommen till Industri & Laboratoriekyl, Johan Lundberg

Hej Johan Lundberg och välkommen till Industri & Laboratoriekyl. Vad blir din uppgift?

Jag kommer att jobba med eftermarknaden där vi behöver öka tillgängligheten med snabb support till våra befintliga och nya kunder. Målet är att vår serviceavdelning ska kunna växa succesivt kommande åren för att på så sätt förbättra servicegraden till våra kunder ytterligare.

Du har varit på Industri & Laboratoriekyl tidigare?

Jag jobbade tretton år på företaget. Därefter tog jag ett tre års uppehåll för att göra andra saker men inom samma bransch. Nu är jag tillbaka.

Hur är det att vara tillbaka?

Fantastiskt roligt, det känns jättebra. Det här är ett uppfriskande företag med många unga, entusiastiska och välutbildade människor - med Patrik Larsson i spetsen.

Sedan är det en kreativ och bra mix att blanda de unga med lite äldre erfarna killar och tjejer som varit med ett tag. En lyckad kombination helt enkelt.

Vad är din bakgrund?

Inom det här företaget har jag jobbat med de flesta operativa funktioner som t ex entreprenad, projektledning, eftermarknad och service. Jag har god kännedom kring det mesta.

När ska kunden kontakta dig?

De är hjärtligt välkomna att höra sig till mig när de funderar på att göra en förändring i sin verksamhet. Jag ger dem råd och tips samt en prisuppgift och inte minst ett vänligt bemötande.