Två ICA Supermarket i Roslagen satsar på CO2-kyla!

Industri & Laboratoriekyl arbetar just nu med två pågående installationer av CO2-kyla på ICA Supermarket Rimbo och ICA Supermarket Norrköp i Norrtälje. Båda butikerna, några mil norr om Stockholm, passar i samband med ombyggnation och tillbyggnation på att uppgradera till CO2-kyla. Miljövänligt, energieffektivt och framtidssäkert.

- Vi gör en storsatsning inför framtiden och genomför både en om- och tillbyggnad av butiken. Framtiden innebär att vi måste vara så energieffektiva och miljövänliga som möjligt. Det ligger både i mitt personliga intresse som ICA’s. I samband med att vi uppgraderar butiken skiftar vi också butikens belysning och installerar LED-lampor överallt. Industri & Laboratoriekyl är duktiga yrkesmän med ordning och reda. Planen är att butiken ska vara klar till jul, säger Tobias Larsson, handlare på ICA Supermarket Norrköp i Norrtälje. 

Ombyggnation och installation sker under butikernas vanliga öppettider. För Industri & Laboratoriekyls tekniker är det viktigt att vara servicemedvetna och inte störa butikens kunder under deras inköpsrundor.

- Vi framtidssäkrar båda butikerna genom att byta den befintliga kylan till CO2 (koldioxid). Till jul ska butiken i Norrtälje stå klar och den första disken levereras till ICA Supermarket Rimbo direkt efter nyår, säger Viktor Wilson, projektledare på Industri & Laboratoriekyl.