Nytt uppdrag i Wasahallen i Filipstad

Industri & Laboratoriekyl har fått i uppdrag att framtidssäkra kommunens ishall i Filipstad. Kontraktet skrevs för en vecka sedan och rivningen av befintlig hall startar omgående.

Kylmaskinen levereras i september och hallen ska står klar för issäsongen 2018/19.

Industri & Laboratoriekyl står för leverans och installation av avfuktning (ventilation), värmesystem och kylmaskin. Det här är den tionde isbanan i Sverige som Industri & Laboratoriekyl är med och bygger om med hållbar CO2-teknik.

- Det här blir ett spännande uppdrag. Vi tar hjälp av Gårdfeldts som underentreprenör och gör tillsammans med dem en insats för att skapa en ny, modern och energieffektiv ishall till glädje för kommunens invånare. Det här är ett bra exempel hur företag inom TESAB-kedjan kan samarbeta för ett lyckat slutresultat, säger Patrik Larsson, VD på Industri & Laboratoriekyl.