Välkommen till Labkyl! Nu söker vi fler medarbetare - servicetekniker

Jobbar du fortfarande med HFC köldmedier? Vill du istället utvecklas och bli en av de tekniker som behövs i framtiden? Här är din chans.

Häng med oss när vi tillsammans går i täten för branschen med avancerade tekniska lösningar och fortsätter kämpa för miljö­vänliga alternativ. Vi är Sveriges främsta kylföretag när det gäller hållbar CO2-teknik och finns i Årsta. Avvecklingen av HFC går nu fort. Ersättare är antingen brännbara köldmedier eller CO2.

I ett hållbart samhälle, måste vi ta vara på värmen från kylprocessen, optimera energiförbrukningen och minimera utsläppen. Hos oss får du kompetensutveckling inom CO2-teknik, styr och regler, el samt fjärrövervakning. Vi söker även dig som är erfaren inom styr och regler men vill lära dig kylteknik. Vi utbildar dig internt. 

Gå in på labkyl.se/karriär och läs mer eller ring direkt till Tobias på 070-629 93 30. Välkommen!