Serviceavtal med City Gross i Stockholm

Samtliga sex City Gross-butiker i Stockholmsområdet har nu knutit serviceavtal med Industri & Laboratoriekyl. Sedan tidigare har Industri & Laboratoriekyl avtal med City Gross i Vällingby.

-City Gross var tidigt ute med att använda CO2 som en del av deras kyllösning, vilket var förutseende och bra för miljön. Vi har ett bra samarbete med deras tekniska chef Mats Holm som också är utvecklingsinriktad och tekniskt intresserad. City Gross satsar på att hålla sina butiker i gott skick och läckagefria när det gäller kyla. Överlag är City Gross butiker välskötta, säger Tobias Hagtorn, servicechef på Industri & laboratoriekyl

 

-Industri & Laboratoriekyl är serviceinriktade och vill utveckla kylan i butikerna, vilket passar oss bra. Nu arbetar vi mycket mer förebyggande stället för akut avhjälpande. Initialt innebär det lite större kostnader men på sikt kommer det att löna sig, inte minst med tanke på den situation vi snart ställs inför gällande restriktioner med köldmedier. Jag är nöjd med Industri & Laboratoriekyl. Vi har en bra och tydlig kommunikation och deras tekniker lämnar mycket utförliga rapporter, säger Mats Holm, teknisk chef på City Gross.