Ny projektledare till Labkyl

Thomas Thuresson är ny projektledare på Labkyl.

Han kommer senast från Mistral Energi, där han arbetade med projektering och projektledning av värmepumpar för kommersiella fastigheter, industri och bostadsföreningar. Han är utbildad VVS konstruktör men har också arbetat med design och konstruktion av mekanik. Labkyl som är ett av Sveriges mest framträdande företag inom hållbar kyla, värme och energi är glada över att kunnat knyta Thomas till företaget.

- Mitt tidigare arbete var inriktad mot värmesidan. Värme- och kylbranschen är konstigt nog åtskilda även om båda sysslar med snarlika saker. För Labkyls räkning är värmepumpar intressanta ur miljö- och energibesparingssynpunkt. Kv. Nöten som pågår just nu är ett sådant projekt. Jag håller precis på och sätter mig in i det uppdraget. Jag har varit här på Labkyl ganska kort tid, men mitt första intryck är bestående - ett företag med hög kompetens och full fart. Det känns både roligt och spännande att vara här, säger Thomas Thuresson, projektledare på Labkyl.