Labkyl etablerar sig i Göteborg

Labkyl öppnar nu tillsammans med CO2-experten Jonas Nordmark en filial i Göteborg. Anledningen till etableringen i Göteborg beskrivs vara att Labkyl och Jonas Nordmark på plats vill möta den stora efterfrågan på klimatneutrala CO2-lösningar som finns i regionen.

Målsättningen är enligt Labkyl, som fram tills nu enbart haft kontor i Stockholm, att den nya filialen ska bli Göteborgsområdets främsta kylföretag, med fokus på energilösningar och klimatneutral CO2-teknik. Labkyl i Göteborg kommer, precis som Stockholmskontoret, att erbjuda kvalitativa lösningar för industri, isbanor, butik, lager, men också DLE-värmepumpar.

- Labkyl i Göteborg startar med Labkyls hela kompetens och support i ryggen. Som en del av Labkyl blir vi också en del av TESAB-kedjan samt installation.se. En viktig anledning till etableringen av Labkyl i Göteborg är också att sälja och installera energimaskiner enligt DLE-konceptet (Delta Lift Energy). DLE-konceptet har utvecklats av Labkyl under flera år och finns nu i produktion samt installerade och i drift hos beställare. Enligt min uppfattning kommer det här att revolutionera värmepumpsmarknaden. DLE-värmepumpen är klimatneutral, skapar högtempererat varmvatten och kan ge 100% effekttäckning. Det är nästan för bra för att vara sant. För kyltekniker som vill utvecklas är det här världens chans att hoppa på tåget. Labkyl i Göteborg kommer erbjuda den senaste tekniken tillsammans med bra utbildnings- och karriärmöjligheter. Målet är att bli en av Göteborgs bästa arbetsgivare och den främsta inom hållbara energilösningar, säger Jonas Nordmark, filialansvarig på Labkyl i Göteborg.

På bilden: Patrik Larsson, vd för Labkyl, och Jonas Nordmark, filialansvarig för Labkyl i Göteborg