Entek blir en del av Labkyl

Nu är det klart att Labkyl förvärvat Entek, entreprenadteknik Stockholm. Entek blir ett starkt tillskott i den gemensamma satsningen på installation.se tillsammans med Labkyl, Saltsjö Ventilation och Triclima (Carléns Rör).

- Entek är duktiga entreprenörer med hög kompetens och stor erfarenhet inom sitt teknikområde. De kommer samarbeta och komplettera de befintliga företagen i installation.se samt våra entreprenörer, säger Patrik Larsson, Labkyl.

- Det här blir spännande. Vi kommer till en företagsgrupp som är väldigt kompetenta och framåt. Jag känner Labkyl sedan tidigare, så det här känns som absolut rätt steg att ta. Vi är glada över att få arbeta med företagen inom installation.se och alla de duktiga killar och tjejer som finns där, säger Emil Sigsjö, Entek.