Industri- och Laboratoriekyl i Stockholm

Vi har genom målmedvetenhet och med utpräglad servicekänsla placerat oss "top of mind" bland uppdragsgivare inom offentlig och privat företagssektor. Vi arbetar med bland annat stora och små industrier där vi utför tjänster så som industrikyla, stora och små butiker där vårt arbete ofta är att hantera butikskyla och mycket mer i Stockholm med omnejd.

Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service. Men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar. Oavsett vilken av våra tjänster du använder, industrikyla, butikskyla eller annat, kan du vara säker på att du får det bästa av allt. Från produkt till installation. I vår kvalitetspolicy eftersträvar vi alltid att överträffa våra kunders förväntan. Ambitionen är att ständigt öka kunskaps- och servicenivån i företaget och ta spets i avseendet kvalitet och effektivitet. Med professionalism ut i fingerspetsarna skapar vi långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare.

Vi finns på plats när du behöver oss. Om ditt kylobjekt är känsligt är vi beredda dygnet runt, årets alla dagar. Vi kan erbjuda flera flexibla lösningar för alla typer av behov med din totala kylekonomi i fokus.

I vårt helhetstänkande ingår omtanken om miljön som en naturlig del. Energieffektivitet, miljökonsekvenser och livscykelekonomin ska beaktas vid projektering, installation och konstruktion.

Ostmästargränd 6 120 22 Stockholm Tel: 08-767 53 00 info@labkyl.se

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

TESAB-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB