Labkyl i Stockholm

Vi har genom målmedvetenhet och med utpräglad servicekänsla placerat oss "top of mind" bland uppdragsgivare inom offentlig och privat företagssektor. Vi arbetar med bland annat stora och små industrier där vi utför tjänster för industri såsom ishallar, kyl-& Fryslager, värmepumpar, stora och små butiker där vårt arbete ofta är att hantera butikskyla och mycket mer i Stockholm med omnejd.

Vår styrka är kundanpassade helhetslösningar. Vi tar ett övergripande ansvar för våra uppdragsgivares kyltekniska behov och erbjuder projektering, installation och service. Men också uthyrning och försäljning av alla typer av kyl- frys- och klimatanläggningar. Oavsett vilken av våra tjänster du använder, industrikyla, butikskyla eller annat, kan du vara säker på att du får det bästa av allt. Från idé-installation-servicetagande. I vår kvalitetspolicy eftersträvar vi alltid att överträffa våra kunders förväntan. Ambitionen är att ständigt öka kunskaps- och servicenivån i företaget och ta spets i avseendet kvalitet och effektivitet. Med professionalism ut i fingerspetsarna skapar vi långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare.

Vi finns på plats när du behöver oss. Om din anläggning är känsligt är vi beredda dygnet runt, årets alla dagar. Vi kan erbjuda flera flexibla lösningar för alla typer av behov med anläggningens totala prestation i fokus, prestanda och ekonomi.

I vårt helhetstänkande ingår omtanken om miljön som en naturlig del. Energieffektivitet, miljökonsekvenser och livscykelekonomin beaktas vid projektering, installation, konstruktion och service.

 

Ostmästargränd 6 120 40 Årsta Tel: 08-767 53 00 info@labkyl.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.