Kyltekniker - LN-Kyla

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya kollega? Vi söker dig som arbetat som kyltekniker några år.

Har du kylcertifikat klass 1 och vill arbeta med framtidens kylteknik? Då är vi arbetsplatsen för dig!

Vi konstruerar och bygger energieffektiva anläggningar med bland annat CO2 som köldmedium. Våra kunder är främst industri, livsmedelsbutiker och större fastigheter.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Meriterande: Kylteknisk utbildning inom Co2, styr- & reglerteknik och/eller elbehörighet.

Arbetslivserfarenhet

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har arbetat som kyltekniker och har erfarenhet från branschen, samt har kylcertifikat kategori 1.

Du brinner för teknik och att lösa problem, serviceminded är ditt andra namn.

Dina arbetsuppgifter blir allt från den lilla spliten i serverrummet till det stora vätskekylaggregatet på upp emot 800kW.

Om LN-Kyla

Vi är ett litet företag på åtta anställda med en god sammanhållning och ett glatt gäng. Vi utgår från Gnosjö med en omkrets på ca 5mil. Vi projekterar, installerar, reparerar och underhåller kyl- och värmeanläggningar. LN-Kyla tar ett totalansvar och konstruerar allt från el, vvs, styr- & regler och ventilation för att våra kunder ska få en optimal kyl- och värmeanläggning. Som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats med goda möjligheter till både utmaningar och utveckling. LN-Kyla är medlem i TESAB-kedjan. Detta innebär för dig som anställd bl.a. goda möjligheter till utbildning och samverkan genom TESAB Academy. Men även tillgång till ca 350 kylkollegor fördelat på 22 självständiga, privata bolag. Välkommen till oss med din ansökan!

Mer information

  • Ort: Gnosjö
  • Titel: Kyltekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2018-08-01
  • Kontaktperson: Emelie

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här