Nu blir våra kyltekniker ännu bättre

När våra tekniker servar och bygger butiker kommer de allt mer i kontakt med styrutrustning av olika fabrikat. Olika system har sina speciella egenskaper som kräver sin specialkunskap. Med det i åtanke har TESAB tillsammans med Danfoss skapat en expertutbildning på Danfoss styrutrustning.

Den första utbildningen gick av stapeln under två intensiva dagar i Växjö. Utbildningen varvade teori med praktik. Målet var att alla teoripass följdes upp av praktiska övningsmoment. Det blev två lyckade utbildningsdagar för tekniker från Kronobergs Kylteknik AB, LN-Kyla AB, Polo Kylteknik AB och Avent Kyl & Comfort AB. Utbildarna från MO-Support AB var väldigt nöjda med sina elever.

- Tekniken blir allt mer avancerad och kräver allt högre kompetens. För att våra tekniker ska lyckas och vara bäst i klassen så krävs det att vi satsar på skräddarsydda utbildningar tillsammans med våra leverantörer på deras produkter. Sverige bästa kyltekniker finner du hos TESABs franchiseföretag! Anders Lindh, Försäljning & Marknad, Tesab.