LN-Kyla i Gnosjö

LN-Kyla AB startades 1980 av Lennart Nydén och har sedan starten utvecklats till att idag bestå av 9 anställda. Företaget har sitt kontor i Gnosjö och arbetar huvudsak i västra delen av Småland. Vi är det självklara valet för dig som behöver hjälp med till exempel industrikyla, butikskyla, värmepumpar och mycket mer.

LN-Kyla projekterar, installerar och servar alla typer av kyl- och klimatanläggningar samt tillhandahåller ett brett sortiment av produkter till försäljning. Vi är en totalleverantör av kundanpassade systemlösningar för industri (industrikyla), butik (butikskyla), VVS, fastighetsbolag och byggentreprenörer. Vi servar alla typer av kylmaskiner, värmepumpar och tempereringsaggregat.

LN-Kyla satsar på kvalitet. För oss är kvalitet att tillfredsställa våra kunders krav, behov och förväntningar. Vi strävar även efter att ge våra kunder god totalekonomi och tillfredsställa behovet av tillförlitlighet och säker drift. Det gör vi genom vår erfarenhet och kompetens. Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi installerar är både energieffektiva och miljövänliga. Vi är ackrediterade av SWEDAC och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2000 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Nordbäck 10 33591 Gnosjö Tel: 0370-92253 info@ln-kyla.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.