Vi expanderar och öppnar nu en filial i Sundsvall - NKI-KYL

Arbetsbeskrivning

NKI-Kyl expanderar och öppnar nu en filial i Sundsvall, vi söker därför nya medarbetare!

 

Vi söker dig som kyltekniker med stort intresse för kylteknik. För att passa i rollen som ser vi att du är en problemlösande person med hög arbetsmoral. Du bör vara noggrann och tycka om att arbeta nära dina kollegor. Det krävs dock samtidigt att du är självgående och tar ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och uppskattar såväl mötet med kunder som de tekniska delarna av arbetet. Du blir en viktig del av teamet och representerar företaget ute hos kunden.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom kylteknik eller närliggande områden är meriterande men inget krav, är du rätt person för oss så finns möjlighet till intern utbildning på plats samt via koncernens utbildningscenter NCG Academy. Vi värderar din personliga utveckling och erbjuder ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil och friskvård.

Kvalifikationer

 

  • Erfarenhet som självgående kyltekniker med Kylcertifiering KAT.1
  • Stor vana att arbeta självständigt och i team
  • B-körkort.
  • Meriterande med VVS kunskap och el
  • Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande till den här tjänsten

 

Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi intervjuar löpande.

Tjänsterna är heltid med 6 månaders provanställning.

Om NKI-KYL

NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Vi är kollektivanslutna och följer teknikinstallationsavtalet. Välkommen in med din ansökan!

Mer information

  • Ort: Örnsköldsvik
  • Titel: Kyltekniker (1)
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2022-04-30

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här