Projektledare - NKI-KYL

Arbetsbeskrivning

NKI-KYL är sedan 1950 ett väletablerat lokalägt företag med verksamhet i Västernorrland och Västerbotten. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och i Umeå. De levererar tjänster och produkter inom Kyla, Energi & Värme samt storkök och kommersiella tvättstugor. Kunderna finns huvudsakligen inom offentlig och kommersiell sektor, men även på privatmarknaden. NKI-KYL är en del av TESAB-kedjan, har 30 medarbetare och omsätter ca 55 MSEK. 

Olika förutsättningar kräver olika lösningar. Rätt temperatur och tillgång till frisk luft behövs överallt. Kyldiskar, industrier, serverrum, kontorslandskap, skolor och butiker kräver alla sin specifika kombination av kyla, fukt & värme. NKI-KYL erbjuder funktion - och tar helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. NKI-KYL är en trygg arbetsgivare som erbjuder ett fritt arbete i en bransch under stark teknisk utveckling. På NKI-KYL finns det omväxlande projekt inom energiområdet med fokus på Kyla och VVS-tekniska installationer. Som medarbetare hos NKI-KYL får du jobba med kompetenta medarbetare samt vara en del i ett familjärt företag med en öppen och välkomnande atmosfär. Vi vill att du, precis som våra kunder ska ha ett behagligt liv, och värnar om arbetsglädje och din balans mellan arbete och privatliv.

NKI-KYL söker Dig som kan axla rollen som Projektledare 

Som projektledare inom Kyla och VVS-tekniska installationer är du länken mellan säljare och de tekniker som sköter installation och service. Du rapporterar till Försäljningschefen som ansvarar för projektledare och säljare inom Komfort och Storkök & Tvätt. Du ansvarar för projektets hela genomförande från start till besiktning och håller i projektplanering och ritnings arbetet. I ditt jobb ingår kontakt med kunden, samordning av interna resurser och underleverantörer samt ansvar för kvalitén och arbetsmiljön i projekten. Det är en rolig och bred roll som passar dig som både vill jobba både strategiskt och ”hands-on”. Dina kunder finns framför allt i Örnsköldsvik och på närliggande orter. Placeringsort för tjänsten är Örnsköldsvik. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och praktisk erfarenhet som projektledare inom Kyla, VVS-tekniska installationer eller närliggande branscher. Du har troligen erfarenhet inom byggteknik och byggproduktion samt har kalkylerat arbeten i projekt med avseende på material och tid. Meriterande är kunskap inom CAD, styr & regler/elteknik. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker dig som trivs med helhetsansvar där du får jobba mot ett tydligt mål och resultat. Då du kommer vara spindeln i nätet i våra projekt ser vi att du både är van och trivs i en arbetsledande roll samt att samarbeta med andra. Du tycker om mötet med kunden och har förmågan att se och tillvara ta affärsmöjligheter. Kanske har du tidigare erfarenhet av försäljning och förhandling.

Krav är att du har körkort B samt en god datavana inom Officepaketet. 

Ansökan
Rekrytering av denna tjänst behandlas av OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman (0660-689 602, Malin.vedman@onepartnergroup.se)

Du skickar in ansökan via denna länk, och inte via formuläret till höger.

Om NKI-KYL

NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Vi är kollektivanslutna och följer teknikinstallationsavtalet. Välkommen in med din ansökan!

Mer information

  • Ort: Örnsköldsvik
  • Titel: Projektledare
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2020-10-28

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här