Storkökstekniker - NKI-KYL

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker innebär det att du självständigt och med produktionsavdelningen planerar, samordnar och utför underhållsservice, avhjälpande av fel, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av restaurangutrustning samt kommersiella tvättstugemaskiner. Du kommer även arbeta i grupp. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett gott kamratskap.

Vi arbetar med de flesta på marknaden förekommande fabrikaten samt är auktoriserad serviceställe åt de största leverantörerna som även erbjuder kontinuerliga utbildningar.

Kvalifikationer

Du är den som representerar NKI-KYL på plats ute hos kund. Din förmåga att vara kommunikativ, ge god service och lösa problem är avgörande för hur du kommer att lyckas i jobbet.

Arbetslivserfarenhet

Du har erfarenhet/utbildning inom el, styr & regler, mekanik. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter meriterande. Körkort B

 

För ytterligare information kontakta
Stefan Grundström, stefan@nki.se
eller ansök direkt via formuläret till höger.

Om NKI-KYL

NKI-KYL AB har funnits sedan 1950 och har idag ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger i Örnsköldsvik med servicefilialer i Kramfors och Umeå. NKI-KYL säljer, projekterar, installerar och servar kommersiell kyla, komfortkyla, värmepumpar och mobilkyla åt butik, industri, kontor och restaurang. Vi är också specialiserade på storkök och kommersiella tvättstugor. Vi lägger stor vikt på energi och hållbarhet i det stora såväl som i det lilla perspektivet i vår verksamhet. Vi ligger i teknikens framkant och vill framåt genom ständigt lärande och utbildning av vår personal. Tillgänglighet är vårt motto och det genomsyrar hela verksamheten. Vi är kollektivanslutna och följer teknikinstallationsavtalet. Välkommen in med din ansökan!

Mer information

  • Ort: Örnsköldsvik
  • Titel: Storkökstekniker
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Sista ansökningsdag: 2018-12-07
  • Kontaktperson: Stefan Grundström

Vart såg du först den här annonsen?

Läs vår integritetspolicy här