NKI-KYL blev Årets Företagare!

NKI-KYL med Stefan Grundström och Anders Jäger fick nyligen ta emot priset som Årets Företagare i Örnsköldsvik.

Motiveringen lyder:

Ett genuint Öviksföretag på stark uppgång. Tar nya marknadsandelar, inte bara i Örnsköldsvik utan även på andra orter. Styrkan ligger mycket i den personliga kontakten, där de ser till kundernas behov. Utbildar sig både på ledar- och personalnivå, allt för att möta morgondagens utmaningar. Ett företag som genom sin sponsring bidrar till att många lokala idrottsföreningar kan bedriva verksamhet.

 

- Den är ett kvitto på att vi uppskattas, att vi gör rätt och att vi lyckats göra ett avtryck i vår region. Det är fantastiskt att just vi hamnade i blickfånget i en så industri- och företagstät plats som Örnsköldsvik. Vår region står för 3% av Sveriges totala export. Av den anledningen var det extra roligt att bli nominerad. Att vi skulle vinna fanns inte på agendan. Under många år har vi arbetat med att stärka vår organisation, öka vår kompetens och på det sättet bli ännu bättre på det vi gör. Det här priset går till hela företaget, utan våra duktiga medarbetare hade vi inte vunnit den här utmärkelsen, säger Stefan Grundström, vd på NKI-KYL AB.

 

Priset delas ut av Företagarna till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som fungerar som en förebild för andra företagare.