Välkommen till NR Kyl AB

NR KYL är företaget som har satt fokus på att arbeta med *Naturliga köldmedier så långt det går. Det betyder att vi alltid letar efter en lösning som skall vara bra både för dig som kund och miljön.

NR KYL är din lösning för lägre energiförbrukning oavsett om det är en butik/stormarknad, fastighet eller villa. Vi gör analyser och tar fram nya energiförbättrande lösningar.

Vi är för närvarande nio kompetenta tekniker/montörer med fokus på kvalité. Vi utgår ifrån ändamålsenliga lokaler i Partille. Tillsammans har vi en bra grund att stå på med stor teknisk kompetens.

 

”I en värld där människans påverkan på miljön gör sig allt mer påmind måste även vi vara med och hitta nya lösningar och vägar för den del där vi kan påverka. För kyltekniken finns det stora växthuspåverkande delar i form av våra köldmedier. Vi får en allt snävare och tuffare situation där de flesta av de medier vi ersatte för att stävja ozonnedbrytningen nu belastar växthuseffekten. En del av detta kan vi lösa med *naturliga köldmedium, framför allt i butiker, industri, process, etc.”

Vi har som krav att alla projekt utförs med ett stort engagemang och med bra kvalitet.