Kyltekniker

Vad definierar egentligen en kyltekniker? Vad kan en kyltekniker? Vad förväntar vi oss av en Kyltekniker?

Kylteknik handlar om termodynamikens lagar, hur energi omvandlas och överförs samt i vilken riktning. Denna mening skulle kunna ses som själva grunden i vad Kylteknik handlar om, men vi som arbetar med detta dagligen vet att det handlar om mycket mer. Ingen kylteknisk installation fungerar utan en elektrisk kraftmatning, PLC, elektriska styrskåp och mängder med olika uppmätta storheter som temperatur, energi och effekt. Utöver detta kommer sammankopplade energibärare av något slag som är gjorda som rena VVS-installationer. Man skall kunna förstå vilka regler och lagar som kontrollerar utsläpp av gaser som påverkar ozon-skikt, växthuspåverkan samt brandklassade ämnen. Men det räcker inte, man skall kunna förstå vad PED är, vad Arbetsmiljöverket säger om Trycksättning med gas. Vikten av renlighet vid sammanfogande av rör är också av yttersta vikt. Denna lista kan göras ännu längre och ännu mera intressant. Som Kyltekniker är du så mycket mer än bra på ett teknikområde.

Arbete som kyltekniker är spännande, väldigt utmanande och kräver fortsatt utveckling och utbildning hela tiden.

NR Kyl AB i Partille är företaget som är drivna att sälja och installera kyltekniska installationer som fungerar som det är tänkt och gör det med minsta möjliga miljöpåverkan, både direkt och indirekt. Vi strävar alltid efter att våra lösningar skall vara så energieffektiva de bara kan och får fortsätta vara det under sin livstid.

Som Kyltekniker i NR Kyl AB kommer du genomgå fortsatt utbildning inom dessa områden för att hela tiden vara bland de som kan mest. När du kan det så pass bra och har år av erfarenhet då tror vi att du blir en fantastisk projektledare eller säljare av våra tjänster.

Du kanske inte kan allt detta idag men du har förstått att det är precis det här det handlar om. Du är utbildad till och har arbetat ett antal år som både Kylmontör och sedan tekniker. Du har B-körkort för bil, du talar och skriver flytande svenska och är bra på engelska. Du är väl förtrogen med datorer som användare av officeprogram. Det är meriterande om du kan styrsystem som Danfoss och Carel men även andra PLC-orienterade styrprogram. Kan det här vara du? Då vill vi att du söker tjänsten/erna som Kyltekniker hos oss.

NR Kyl AB har på kort sikt vuxit in sig på marknaden i Stor-Göteborg genom att på ett ansvarsfullt och engagerat sätt visa för en rad olika kunder att vi vill och vi kan. Vi är inne i en stor expansionsfas och kommer inom den närmaste tiden att utveckla och förändra gamla mindre bra och dåliga lösningar till nya och väldigt mycket bättre kyltekniska lösningar. Därför vill vi att du skall bli en i gänget, där du får chansen att utvecklas ihop med oss.

Skicka gärna din ansökan till info@nrkyl.se och märk ansökan Kyltekniker.

Du är välkommen att ställa frågor om tjänsten till:

Jonas Nordmark 0702-06 57 50, jonas.nordmark@nrkyl.se

Daniel Ringström 0708-83 93 76, daniel.ringstrom@nrkyl.se

Vxl: 031-788 41 48