ICA Kvantum i Lerum satsar på CO2

ICA Kvantum i Lerum har nu påbörjat sin konvertering och kommer på sikt att ha en modern CO2 lösning fullt ut.

Etapp två innebär att butiken byggs ut. I dag har den en ”drive in” som nu blir en permanent lösning. Två större kylrum plus hela fiskavdelningen kommer att anslutas till de nya CO2 aggregaten. Allt ska vara klart under sommaren 2017

– Vi känner lite speciellt för den här butiken därför att det var den första butik vi skrev ett serviceavtal med. Det är väldigt roligt och hedrande att får vara med nu när de tar steget fullt ut och blir en modern butik, säger Daniel Ringström, projektledare på NR Kyl.

– Vi har jättestort förtroende för NR Kyl. De sköter all drift och service i butiken sedan flera år tillbaka och vi känner varandra väl. Det känns som ett äktenskap och jag är väldigt nöjd, säger Rafael Hermansson, butikschef, ICA Kvantum Lerum.