Generalentreprenad i Alingsås!

NR Kyl hade generalentreprenaden när Alingsås kommun renoverade Villa Plantaget.

Generalentreprenad i Alingsås!

NR Kyl hade generalentreprenaden när Alingsås kommun renoverade Villa Plantaget. Projektet kom in via en offentlig upphandling med Alingsås kommun. I Uppdraget ingick att ta fram en lösning för ett nytt ventilationssystem samt att ombesörja alla bygginstallationer i entreprenaden som anpassningar av schack, matningar till nya aggregat m m. Uppdraget tog fart i april och stod klart i juni 2017.

- NR Kyl har agerat utmärkt som generalentreprenör och tagit stort ansvar. De är lösningsorienterade och arbetar med god framförhållning. Det här är det första projekt som jag någonsin haft som inte inneburit någon ändring eller tilläggsarbete, säger Max Tholén, fastighetschef för Alingsås kommun.

-Det här har delvis varit ett nytt marknadsområde där vi först och främst stod för kompetensen och att projektleda och samordna uppdraget. Vi tog först fram alla förutsättningar och därefter in underentreprenörer för de andra disciplinerna som ventilationstekniker, rörläggare, elektriker, snickare och målare. Det har varit ett lyckat projekt och jag tackar vår beställare och alla duktiga underentreprenör för ett gott samarbete, säger Viktor Eriksson, projektledare, NR Kyl.