Miljövänlig kyla i nybyggd ICA kvantum butik

En helt ny ICA Kvantum butik byggs just nu i Mölndals galleria och NR Kyl har fått totalentreprenaden på kylan.

CO2 lösning i nybyggd ICA Kvantum butik!

I centrala Mölndal byggs just nu Mölndal Galleria på 24 000 kvm som kommer att inhysa ca 70 butiker, caféer och restauranger. En ny ICA Kvantum byggs upp i gallerian och NR Kyl har fått totalentreprenaden på kylan. Uppdraget kom in som en sk blockupphandling. Det vill säga att ICA centralt handlade upp entreprenaden via kyl- och frystillverkare. NR Kyls uppdrag kom via Viessmann (fd Norpe) som är en av Europas ledande aktörer inom innovativa kyllösningar.

-Viessmann är en ny bekantskap för oss och det ska bli spännande och roligt att samarbeta med dem. Det här kommer att bli riktigt bra, säger Daniel Ringström, projektledare på NR Kyl.

ICA Kvantum satsar på energieffektivitet och på miljön genom att beställa en CO2-lösning till butiken. NR Kyls uppdrag är att installera ett CO2-aggregat tillsammans med kyl- och frysdiskar, delikatessdiskar och frysrum. Uppdraget startar hösten 2017.