Tack för fem fantastiska år!

För fem år sedan startades NR Kyl och vår tro på att sälja kyltekniska lösningar med CO2 har givit resultat. Vi vill tacka alla våra kunder som gett oss sitt förtroende och samtidigt önska er alla en riktigt god jul och gott nytt år.

Tack för fem fantastiska år!

För fem år sedan startade vi NR Kyl med målet att sälja kyltekniska lösningar med CO2. Fördelarna med CO2 för våra kunder var många, miljövänligt, ekonomiskt och hållbart över tid. Under de fem åren har vi vuxit från fem till tjugotvå medarbetare. Vår tro på ett miljövänligt, energieffektivt och hållbart köldmedium har givit resultat.

Vi vill också tacka alla våra kunder som gett oss sitt förtroende och varit framsynta att tillsammans med oss satsa på hållbara kyl och värme-lösningar.

NR Kyl är idag en härlig arbetsplats med fantastiska människor som alla tror på det vi gör. Under det senaste året har vi anställt tolv nya medarbetare, tekniker, projektledare och administratörer.

Vi närmar oss den organisation vi behöver för att också fortsättningsvis kunna erbjuda våra kunder den kvalitativa och hållbara produkt de efterfrågar. Den 1 januari 2018 flyttat vi in i nya, fina lokaler på Torpavallsgatan 13 i Munkebäck, Göteborg. Lokalerna kommer vi att dela med Butiksteknik. Det ser vi fram emot.

Nu hoppas jag alla våra kunder och leverantörer en fantastisk jul med ledighet och chans till återhämtning för att sedan ta sikte på nya ”hållbara” mål under 2018.

God Jul och Gott nytt år önska vi er alla!

Tyvärr får ni inga presenter i år heller, pengarna har i år gått till bla Water To Billions och Musikhjälpen.

Jonas Nordmark, vd på NR Kyl