Nytt år, nya lokaler!

Från och med 1/2 2018 utgår vi från nya lokaler på Torpavallsgatan 13 i Munkebäck, Göteborg. Varmt välkomna hit!

Den 1 januari 2018 flyttade NR Kyl in i nya, fina lokaler på Torpavallsgatan 13 i Munkebäck, Göteborg. De nya lokalerna är mer än dubbelt så stora som de gamla. Här får alla plats samtidigt, administratörer, projektledare och tekniker tillsammans med lager och verkstad.

Utgångspunkten med de nya lokalerna är att arbeta efter ett modernt koncept där lokalerna används strategiskt för en framgångsrik företagsutveckling. I dag är medarbetarnas välbefinnande avgörande för ett företags framgång. När man trivs på jobbet så mår företaget bra. Tanken är att arbetsmiljön ska vara lättillgänglig och stötta företagskulturen. Inom NR Kyl befinner sig större delen av medarbetarna dagligen ute hos kunder och arbetar med olika projekt. När de kommer in till kontoret ska de känna sig välkomna, inspireras och frigöra energi för bättre resultat.

Passa på och besök oss om du har vägarna förbi. Vi bjuder på kaffe!