Därför valde vi NR Kyl!

"Det stod mellan fyra leverantörer och NR Kyls anbud var mest detaljerat och specificerat".

-EUs regelverk ställer krav på oss att övergå till naturliga köldmedier, vilket jag tycker är bra. Det är bra för miljön samtidigt som vi sänker våra driftskostnader. Det är en win-win-situation. Våra kunder får en butik som satsar på miljön och vi ökar vår energibesparing samtidigt som vi sänker våra service- och underhållskostnader. Vi valde NR Kyl för att de var mest professionella i sitt anbudsförfarande. Det stod mellan fyra leverantörer och NR Kyls anbud var mest detaljerat och specificerat. Jag upplevde dem som klart mest professionella och det är därför de kommer att hjälpa oss konvertera vår Hemköpsbutik i Billdal. Dessutom fick vi bra kontakt och kunde föra en bra dialog. En annan fördel är att de återkopplar snabbt på våra frågor, säger Daniel och Andreas Quist, ägare av Hemköp i Billdal.

 

Hemköp i Billdal vann 2016 Hemköpskedjans prestigefyllda pris - Årets butik!