Sveriges första Willys-butik gör en framtidssatsning!

NR Kyl har moderniserat Sveriges första Willys-butik.

NR Kyl har i uppdrag att modernisera Willys i Hede. När butiken öppnade var det Sveriges första Willys. I dag finns det över 200 Willys-butiker i Sverige, från norr till söder.
NR Kyl startade projekteringen i början av 2019 och hela projektet är mer eller mindre klart.

Butiken hade redan från början två äldre CO2-maskiner som uteslutande betjänade frysrummet samt ett vätskekylaggregat. NR Kyl demonterade de äldre maskinerna och installerade två nya Green & Cool-maskiner som nu tar hand om all kyla i butiken. Nya stammar har dragits till ett frysskåp som har konverterats till CO2.

Kylrum och kyldiskar har glykol som köldbärare och är anslutet till chillermoduler i kylmaskinerna.

- Butiken är nästan klar. Vi har haft ett nära och produktivt samarbete med NR Kyl. De har lyssnat på våra önskemål och agerat med hög leveransprecision och servicekänsla, säger Mahmut Hasani, butikschef på Willys i Hede.

- Det här är en miljö- och framtidssatsning vi gör tillsammans med NR-Kyl. Under hela deras uppdrag var butiken i full drift och det hanterade de bra. Jag har samarbetat med NR Kyl tidigare och tycker de gör ett bra jobb, säger Johan Gunnarsson, kylteknik/energi, Willys.

- För oss har det här varit ett stort uppdrag. Samarbetet med Willys och deras personal har varit väldigt bra. Vi har som alltid försökt genomföra vårt uppdrag på allra bästa sätt. Just nu är kanske Sveriges äldsta Willys också en av de modernaste,  säger Anders Bergqvist, projektledare på NR Kyl.