NR Kyl levererade storköksutrustningen till Bueno Tacos restaurang i Borås!

Bueno Taco öppnade under sommaren 2019 sin andra restaurang i Borås. Vi har intervjuat Bueno Tacos VD Wictor Ringström.

Hej Wictor!

Hur föddes idén till Bueno Taco?
- Jag fick idén under min tid som utbytesstudent i USA 2007.
Jag såg det breda utbudet av snabbmatsrestauranger och ville ta det till
Sverige. På den tiden fanns det ett smalt utbud av snabbmat i Sverige.

När blev idén verklighet?
-2015 öppnade jag tillsammans med två av mina syskon den första restaurangen i Alingsås.

Nu har restaurangen i Borås varit öppen sen i somras, blev det som ni tänkt er?
-Absolut! Borås kändes som en given stad att expandera i, "taco Anders Svensson" kommer
där ifrån. Inga älskar tacos som boråsarna.

Vad är det svåraste med att driva egen restaurange?
-Att inte veta kundunderlaget- från att förbereda / bemanna företaget.

Vad är roligast med att driva eget?
-Friheten och alla utmaningar man stöter på. Jag gillar att leda och fördela.

Varför valde du NR Kyl som leverantör?
-Det var en naturlig väg. De var nya på storköksmarknaden men har en
kompetent personal med gediget kunnande och jag ville gärna växa
tillsammans med dem. En annan fördel att välja NR Kyl som leverantör
är att de arbetar med kvalitets produkter, som gör att vi alltid kan
servera vår mat som planerat.

Skulle du rekommendera NR Kyl som leverantör?
-Absolut! NR Kyl står för bra produkter och god service, något jag tror tilltalar de flesta.

Avslutningsvis, 3 snabba frågor
Vilken är din egna favorit från er meny?
- Quesalupa – en lättfriterad tortilla med köttfärs, paprika, lök, sallad och gräddfil.

Äter du tacos varje dag?
-Absolut!

Vart hämtar du inspiration ifrån?
- Andra aktörer, Pinterest, egen experimentering.

På bilden från vänster: Wictor Ringström, VD Bueno Taco, Roger Lindblad, storköksansvarig NR Kyl AB.