Nyförvärv till familjen.

Vi inleder våren med att presentera två nya kollegor och passar samtidigt på att önska Anna all lycka under året som kommande tvåbarnsmamma.

Nu i mars månad blir vi fler i Nr kyl gänget och det med trippel bemärkelse. Vår fina Anna Barkenbom går hem på föräldraledighet och vikarieras av Mikaela Morberg under ett års tid.
Närmast kommer hon ifrån textilbranschen där hon arbetat som koordinator och kvalitetsansvarig.

”Det ska bli superkul att göra ett inhopp på Nr kyl och lära mig mer om hur olika branscher arbetar. Jag ser verkligen fram emot att få träffa och lära känna mina nya kollegor"


Vår nya projektledare heter Henrik Ekberg.
För att få lära känna honom lite bättre har vi ställt några frågor.

Henrik, vad har du pysslat med innan du kom till oss?

Jag kommer närmst ifrån ventilationsbranschen där jag under flertalet år arbetat som projektledare. Dessförinnan arbetade jag med fiber och även där som projektplanerare/projektledare. Jag hoppas att mina erfarenheter kommer att ge mig en fördel i att axla rollen som projektledare inom kylbranschen och att jag kommer kunna dela kunskap med mina kollegor på Nr Kyl.

Vad är dina förhoppningar och känsla inför att börja arbeta med kyla?

Jag vill såklart att det ska gå bra, att jag ska hitta vägar för att utvecklas så mycket som möjligt.
Jag hoppas även att jag får möjlighet att implementera mina kunskaper och erfarenheter från ventilationsbranschen även här. Jag tror det är viktigt att man tar med sig både bra och dåliga erfarenheter för att vet vad man kan utveckla och göra bättre. Min första känsla nu när jag hunnit besöka olika projekt är att vi arbetar med väldigt kompetent folk vilket känns betryggande. Det känns väldigt spännande att byta bransch och jag fick en bra känsla av företaget när jag var här första gången.

Vad gör du helst på fritiden?

Min fritid spenderas gärna utomlands, men nu i Coronatider har jag fått tänka om. Det blir en hel del besök i den svenska naturen med tält och ryggsäck. Förutom detta så klättrar jag en hel del, både inne och ute. Någonting som jag gärna gör när pandemin är över är att åka till Italien och klättra i bergen kring Gardasjön. Det ska tydligen var helt fantastiskt. En annan fantastisk och jobbig upplevelse var när jag besteg Kilimanjaro och såg de magiska vyerna. Vintertid är det absolut skidor som gäller.

Tre snabba med Henrik

Värme eller Kyla
Morgon eller kväll
Pizza eller Hamburgare

 

Vi välkomnar varmt både Henrik och Mikaela till Nr kyl familjen och hoppas såklart att dem ska trivas hos oss.