Vi vill förebygga psykisk ohälsa

Med en värld som är upp och ner väljer vi att ge en hjälpande hand till en organisation som ligger oss varmt om hjärtat. Vi hoppas att med vårt bidrag kunna förebygga bl.a sjukskrivningar både för vår egna men också för andra branscher runt om i Sverige. Ingen kan göra allt men alla kan göra lite.

I år är vi väldigt stolta att får vara med och förebygga psykisk ohälsa. För oss är det jätteviktigt att uppmärksamma detta samhällsproblem genom att bidra till att öka kunskapen och lyfta frågan.

Som världen ser ut kring denna pandemi tror vi att det är extra viktigt att både lyssna men även bli hörd. I en tid där vi inte kan ta sociala sammanhang för givet tror vi stenhårt på att hålla sig upplyst och medveten om hur omgivningen mår. Därför valde vi tidigare i år att stött organisationen genom ett bidrag. Vi önskar och hoppas att fler företag väljer att lyfta frågan. 

Tips och råd på hur du hanterar en situation där du eller någon du känner mår dåligt hittar du på: www.suicidezero.se

 

"Suicide Zero är en ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden i Sverige. Varje år tar nära 1 600 människor sina liv. Det är fyra om dagen. I statistiken döljer sig föräldrar, syskon, barn, grannar, kollegor och vänner. Tiotusentals får varje år beskedet att någon de känner har tagit sitt liv. Vi gör allt för att lyfta frågan, identifiera samhällsbrister och sprida kunskap."