Framtidens stadsdelar växer fram i Göteborg

Att vi behöver fler bostäder har sedan länge varit en snackis. Men med fler bostäder ökar också behovet utav ett större, bredare och mer tillgängligt utbud. Vi är glada att ICA Nära Högsbohöjd täcker kvoten för dagligvaruhandel i området och förser oss Göteborgare med en förstklassig butik.

Högt uppe på höjden i ett fritt läge växer nu ett helt nytt område fram i Sydvästra Göteborg. Ekebäckshöjd slår upp sina portar under våren 2021. Att rusta upp hela stadsdelar kräver ett brett utbud för att fungera som en egen liten by med allt vardagen kan tänkas behöva. Därför känns det extra roligt att vi fick vara med från början i en nybyggnation av en ICA Nära butik just här.  

Helt nya diskar installerades med aggregat utrustade med växlare för värmeåtervinning av spillvärme till fastigheten. Kul tycker vi att man hela tiden har energieffektivisering och miljö i åtanke. Det självklara valet föll därför på en C02 anläggning.

Vi vill önska alla inblandade ett varmt lycka till framöver och passa på att tacka ICA Nära Högsbohöjd för ett nära och fint samarbete. 

" Samarbetet med Nr kyl har fungerat jättebra. Det har inte varit några oklarheter och grabbarna som har varit här verkligen haft koll på läget. Alla inblandade har varit trevliga, glada och positiva. Säger Daniel Berglund, Handlare. "