Utbildningsdagar med NCG Academy

I veckan går vi in i block två av den kyltekniska grundutbildningen som hålls av Mikael Dagberg och NCG Academy. Vi får nu för andra gången välkomna utbildningsgruppen till våra lokaler. Denna gång för en lite mer praktiskt del. NR kyls bidrag är Peter som arbetar som montör och Henrik som arbetar som projektledare. Den teoretiska delen har dem nu lämnat bakom sig och den praktiska delen ska genomföras i veckan. Avslutningsvis kommer en utbildning i fördjupad kylteknik fullföljas om ca 2 veckor.

Två dagar in i block två frågar vi Peter hur det känns.

”jag tycker att kursen är djupare än förväntat vilket är superpositivt. Det känns riktigt bra att man kan implementera sina teoretiska skills i praktiken. Allt börjar fall på plats och jag kan nu se ett samband. Denna vecka har vi hittills fått fylla och tömma maskiner. Det är framför allt intressant att få se dessa komponenter i ett mindre och mer överskådligt format. Att få mecka lite är också kul. Det hela blir intressant när man under ordnade former får möjlighet till att strypa vissa komponenter för att sedan se hur anläggningen beter sig. Det är ingenting man vågar sen! ”

Vi önskar Mikael och grabbarna lycka till.