Om oss


NR Kyl AB
(Nordmark Ringstr
öm) är ett av Göteborgs främsta kylföretag. I dag erbjuder vi dig som kund och beställare stor erfarenhet och expertis kring kyla, värme, energi och all tänkbar service till det. Vi är medlemmar i franchisekedjan Tesab som med sina 22 företag och 350 anställda gör att vi kan kombinera det stora företagets resurser med det lilla företagets korta beslutsvägar och energi.

 

Vi har som krav att alla projekt utförs med ett stort engagemang och med bra kvalitet.

Torpavallsgatan 13 416 73 Göteborg Tel: 031-788 41 48 info@nrkyl.se Gå till företagets sida

Vi tummar inte på kvaliteten

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.

Det här är TESAB

Tesab-kedjan har över 350 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster och våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.

Alla våra företag arbetar under eget namn men är ändå en del av kedjan. Genom att samverka kan vi ge dig det stora företagets fördelar i form av resurser, omfattande kompetens och förmånliga produktpriser.

Detta samtidigt som vi erbjuder det lokala företagets närhet och flexibilitet. Vi är stora när det krävs och små när det behövs.

Läs mer om TESAB