NR Kyl stödjer

NR Kyl stödjer Rosa Bandet 2019!

NR Kyl stödjer Rosa Bandet 2019!

NR Kyl stödjer Musikhjälpen 2018 - Alla har rätt att funka olika.

Rosa Bandet

Rosa Bandet

NR Kyl stödjer Rosa Bandet 2018!

2018
NR Kyl är stolta sponsorer till handbollsklubben Sävehof.

NR Kyl är stolt sponsor till Water To Billions. I april 2018 donerade NR Kyl ytterligare pengar till organisationen. Water To Billions arbetar för att människor runt om i världen ska kunna få tillgång till rent vatten.

2017
NR Kyl stödjer Musikhjälpen - barn är inte till salu.

NR Kyl är stolt sponsor till Water To Billions. I december 2017 donerade NR Kyl 5000:- till organisationen som bidrar med vattenförsörjning i katastrofområden.

NR Kyl är stolt sponsor till Giving People.
Giving Peoples vision är att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomisk utsatthet och barnfattigdom i Sverige.

I maj 2017 donerade NR Kyl 3000 kr till Giving People.

2017
NR Kyl är stolta sponsorer till Water to billions projekt Water-in-a-box.
Projektets mål är att kunna erbjuda en mobil, flexibel produktionskapacitet av rent avsaltat och bakteriefritt vatten. Containern drivs med solceller och den nya batteritekniken vilket gör den lämplig till kris- och katastrofområden runt om i världen.

KATASTROFHJÄLP

Tack vare den flexibla genomtänkta konstruktionen kan Water in a Box snabbt sättas in vid olika katastrofer. Efter fullgjort uppdrag på ett ställe kan utrustningen snabbt ställas om och transporteras till nytt område.

2016
NR Kyl är stolt sponsor till
UNICEF.
I december 2016 donerade NR Kyl 10.000 till Unicef.