Om NR Kyl

NR Kyl AB startades 2012 i Alingsås. Idag, 8 år senare ligger vi i Göteborg och är 20 anställda. NR Kyl är medlem i TESAB som är Sveriges största rikstäckande kedja för kylföretag. Vi utför installationer i butik, restaurang och storkök i huvudsak med CO2 som köldmedium.
Vi har även storköksavdelning som tillhandahåller både storköksutrustning och kyl-och frysmöbler. Vår storköksavdelning arbetar även med kylentreprenader för storkök.

NR Kyls  målsättning är klimatsmarta kylanläggningar som är bra både för kund och miljö.

 

NR Kyls tre värdeord – Kvalitet, Hållbarhet, Team

Kvalitet 
Från bemötande till metoder och produkter sätter vi i alla skeden kvalitet och kundens behov i första rummetMed stort fokus på god service, noga utvalda produkter, och ett genomgående noggrant arbete i hela vår produktionsprocess garanterar vi en kvalitetssäkrad leverans! 

Hållbarhet 
Vi strävar i allt vi gör efter att inte bara minska vårt eget ekologiska avtryck, utan att även genom vår kunskap, rådgivning och rätt insats på rätt plats hjälpa våra kunder att minska sitt, och i samma process öka sin lönsamhet.  

Team 
Vi vill vara en arbetsplats präglad av ömsesidig respekt, öppenhet, utveckling, ödmjukhet och hjälpsamhet. Vi tror att vårt team levererar bäst när vi alla delar med oss av vår kompetens och erfarenhet, ger och tar emot konstruktiv kritik och visar stort engagemang och framåtanda i vårt arbete. Genom att löpande värna om våra medarbetares utveckling och ambitioner så skapar vi ett team som varje dag levererar på topp och förvaltar våra kunders förtroende.  

Torpavallsgatan 13 416 73 Göteborg Tel: 031-788 41 48 info@nrkyl.se Gå till företagets sida

Kvalitet är viktig för oss!

Därför samarbetar vi enbart med väl utvalda partners.
Alla varumärken du möter hos oss har ett gott anseende.