TESABs administrationsdagar

16-17:e april genomförde TESAB administrationsdagarna på Sheraton i Stockholm, en årlig företeelse för de i företagen som sitter med ekonomi, administration och serviceadministration.

Nästan alla medlemsföretag var representerade, totalt var vi 27 personer som diskuterade affärssystem, löneprogram, Svensk Dataförvaltnings programvaror, TESABs stödfunktioner och system för HR-frågor, arbetsrätt, lön och nyckeltal. Allt med syftet att förenkla och förbättra vardagen för deltagarna samt att nätverka och stärka medlemsföretagens lönsamhet. Deltog gjorde också Ingvar Larsson från SDF och Johan Alkner från Draftit.

Under en väldigt trevlig kväll tillagades en 4-rätters middag tillsammans med kockar från Aveqia.

"Nu har vi startat upp en nätverk på en nivå under ägare och ledare i medlemsföretagen som kommer att vara värdefull i arbetet med att utveckla bolagens lönsamhet." säger Rikard Planting på TESAB, ansvarig för arrangemanget.

"Förutom värdefulla direktkontakter med människor som varje dag sitter med liknande frågeställningar så har vi ett forum där vi jämföra nyckeltal, dela de bästa exemplen på hur rutiner kan förbättras och vi på TESAB får tydligare möjligheter att göra nytta." fortsätter Rikard.

Ett lyckat och givande arrangemang med nöjda deltagare. Vi ser fram emot nästa utvecklingsdagar.

/Rolf Söderqvist