Värdegrundsarbete på Tesab

Kedjan har etablerat sin värdegrund i samband med projektet med nya hemsidor; Lokal närvaro – Förtroende – Nätverk som ger styrka.

Kedjan har etablerat sin värdegrund i samband med projektet med nya hemsidor; Lokal närvaro – Förtroende – Nätverk som ger styrka.

Rolf Söderqvist, VD på Tesab AB: ”Tesab-kedjan har en unik position i kyl/värme-Sverige. Vi är långsiktiga familjeägda lokala företagare, några verksamheter är över 60 år gamla, som tar ansvar för sina kunder i generation efter generation. Vi är nära kunden, både geografiskt och relationsmässigt – lokal närvaro. Vårt engagemang, kompetens och kvalitet i arbetet sammanfattar vi i ordet förtroende. Till detta kommer nationell kapacitet, förmågan att utbyta resurser och kompetens, ett nätverk som ger styrka.”