Återkommande Administrationsdagar

18-19 april genomförde vi en mycket trevlig och givande konferens på Scandic Grand Central i Stockholm.

Nästan alla medlemsföretag var återigen på plats, 23 personer från Malmö i Syd till Kiruna i Norr samlades för en 2-dagars konferens. Vi fick besök av Teo Rothman från ABAX, elektroniska körjournaler som besvarade frågor om bl.a. Skatteregler, Fackliga och Personal frågor. Mats Nilsson från Klick Data gick igenom utbildningar via nätet. Per Bönnestig från VVS-Företagen gick igenom nya VVS och Kylavtalet som knappt bläcket hade torkat på. Anders Ekdahl från Sinf plockade delar ur den breda Affärsmannaskaps utbildningen som TESAB har genomfört under hösten och vintern, fokus på lönsamhet löd agendan som även ingick i de workshops som vi hade dessa 2 dagar.

Middagen intogs på M/S Blue Charm med en otroligt trevlig personal där vi fick se Stockholms Skärgård från sin bästa sida. Stort tack till Bobo Karlsson på Kontur Meetings and More som skötte bokningen!

"Förra året var första tillfället gruppen träffades och målet var då att få till ett nätverkande mellan företagen. Det märktes direkt när vi nu träffades att det har skett mycket under året som har gått. Livliga diskussioner började direkt med öppna frågor, lösningar, råd och hjälp inom allt från lönefrågor, ekonomi, mallar och systemfrågor. När vi nu går in i värmen (som snart kommer) så är denna grupp redo där svaren på frågorna inte finns längre bort än en knapptryckning på telefon eller vårat Intranät" säger konferensledaren Rikard Planting vid TESAB.