Ny VD i Tesab

Rikard Planting har utsetts till ny VD i Tesab AB fr.o.m. 2013-04-01

Rikard Planting har utsetts till ny VD i Tesab AB fr.o.m. 2013-04-01. Rikard har jobbat i bolaget i drygt ett år och då haft ansvaret för inköp och leverantörs relationer. Tesab vill växa och både genom att medlemsbolag växer organiskt men också genom att rekrytera nya bolag in i gruppen. Vi ser att Rikard genom sitt driv och målmedvetenhet kommer att vara en bra motor i det arbetet.

” Tesab har under året satsat på utbildning av personal inom olika kompetensområden, Tesab har också satt ner foten när det gäller kvalité på verksamheterna och alla bolag i gruppen är inom kort både ISO certifierade och KV auktoriserade. Med dessa insatser på plats infinner sig en ny fas för bolagsgruppen och jag är stolt att leda Tesab in den nya och mycket spännande framtiden.”

 

Mer information får du av:

Jack Borgström ordförande Tesab

070-219 75 55

jack@ledarskapskonsulterna.com

www.tesab.se