CykelVasan 2013

Den 16:e augusti 2013 gick startskottet för mountainbiketävlingen CykelVasan 45km, från Oxberg i söder till Mora i norr. Under måttot “Tävla, kämpa, ha roligt!” utmanande anställda och familjer i TESAB-kedjans medlemsföretag varandra i en fartfylld upplevelse utöver det vanliga.

Iklädda snygga munderingar från topp till tå stod vi i år som det största laget i tävlingen med hela 58 tappra cyklister. Alla medverkande stoltserade med fina tider och efter en storslagen insats kunde Jan-Olov Holmberg från Dahlmans ta hem sin andra raka seger i herrklassens vandringspris. Damklassen vanns likt förra året av Jonna Hägglund ifrån Frys & Kylservice, som synnerligen stod för en lika imponerande prestation.

Arrangemanget avslutades med en pampig middag på hotell i Tällberg, där de allra mest stelbenta i skaran även kunde passa på att unna sig både spa och massage för att mjuka upp sina väl ansträngda muskler.

Nu peppar vi redan för nästa års lopp och anmälan är i full gång. Är ni med oss?

Har du en minut över? Kolla filmen från loppet: