TESAB ställer ut på Nordbygg 2016

Nyblivna kyltekniker, framtida medlemsföretag och kunder. Välkomna till oss på Nordbygg 2016! Vi representerar 22 företag från norr till söder med ca 350 anställda. Alla företagen i TESAB-kedjan är franchisetagare och arbetar självständigt under eget namn. Tillsammans är vi starka och erbjuder det stora företagets resurser och kompetens kombinerat med det lilla företagets flexibilitet och närhet. Välkomna till monter: AG:25 så berättar vi mer.

Kyltekniker i början av karriären?

Som nyutexaminerad eller blivande kyltekniker vill vi gratulera dig till ett spännande yrkesval med bra karriärmöjligheter och arbetsmarknad. Vi tror det är viktigt att välja en arbetsplats där du ges tillfälle att utvecklas och växa i din roll samtidigt som miljön är familjär med högt i tak. TESAB-kedjans företag ser dig som en nyckelperson i sin organisation från start.

 

Vill du utveckla ditt företag?

Nu söker vi fler företag som vill bli franchisetagare i TESAB. Samarbete, kompetens, utbildning, servicekänsla och rätt kvalitet är några av våra ledord. Här har du en hel organisation bakom dig när det gäller allt från gemensamma inköp till samarbeten, fortbildning, rådgivning m m. TESAB-kedjans företag är lönsamma och framgångsrika! I genomsnitt ligger deras resultat betydligt högre än branschen i övrigt.

 

Söker du en pålitlig och kompetent partner?

Du som ansvarar för entreprenader vill självklart samarbeta med en leverantör och partner som uppfyller dina krav på kompetens, kvalitet, leveranssäkerhet och servicenivå. Du vill känna dig trygg i samarbetet med vetskapen att saker och ting blir gjorda på det sätt som är överenskommet. Bland våra kunder och partners finns företag, kommuner, landsting och privatpersoner. Företagen i TESAB levererar alltid lite extra!

 

Kontakta oss i monter AG:25 så berättar vi mer.