Ahlsell utsedd till Årets Leverantör 2015 av Tesab-kedjan!

Vinnare av den andra upplagan av Tesab-kedjans pris gick återigen till Ahlsell Sverige AB. Den 7 april 2016 utsågs Årets Leverantör av Tesab-kedjan på Nordbygg, Stockholmsmässan. Årets prisutdelare var VD Rikard Planting från TESAB AB.

Tesab-kedjans motivering till Ahlsells vinst.

Tesab-kedjan värderar leverantörerna utifrån 10 olika kategorier som bl.a. handlar om relation, förtroende, utveckling och långvarigt samarbete. Ahlsell toppar 7 av dessa kategorier. En god och långvarig relation med utveckling och kunden i fokus, tillförlitlighet i offerter, priser och leveranser.

Genom att arbeta i ett kvalitets och miljösystem så garanteras inte bara de legala krav utan även en professionell hantering i valet av leverantör/produkt till leverans av material och faktura. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Ahlsell att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som ytterligare förstärker Tesab-kedjans förtroende.