TESAB + Cykelvasan = 5 års jubileum!

För femte året i rad deltog TESAB-kedjans företag i Cykelvasans Öppna Spår. Årets upplaga innebar för TESABs räkning ett rekorddeltagande.

Antalet anmälningar har stadigt ökat för varje år och på torsdagskvällen befann sig ett åttiotal medlemmar, kunder, leverantörer och familjemedlemmar på plats på Åkerblads Gästgiveri, Hotell & Spa i undersköna Tällberg, Dalarna. I årets lopp deltog också ett antal leverantörer från Ahlsell, Alfa Laval, Dahl, Advansor mfl. Samtliga iklädda den stiliga TESAB-tröjan!

Torsdagskvällen avslutades med en kolhydratrik pastamiddag och därefter gjorde sig de flesta redo för morgondagens kämpainsats! Under mottot ”Tävla, kämpa, ha roligt” blev fredagens lopp en fartfylld upplevelse utöver det vanliga. Alla deltagare som startade kom i mål förutom en deltagare som råkade ut för ett kedjebrott. En lyckad tävling med en god middag och trevligt samkväm efteråt avslutade tävlingsdagen.

Öppet Spår (Cykelvasan) startade för TESABs räkning som en aktivitet för fem år sedan med syfte att öka kommunikationen och gemenskapen mellan medlemmarna. En viktig förutsättning när människor och företag ska samarbete, göra bra jobb tillsammans och dra åt samma håll är att de lärt känna varandra och fått möjlighet att utveckla samhörigheten.

- Det här är en aktivitet som blir allt mer populär bland både TESAB-kedjans företag som kunder och leverantörer, säger Rikard Planting, VD för TESAB. Vi har ett antal träffar för kedjans företag varje år men den här fyller lite andra syften än de andra. Här möts vi utanför våra vanliga ramar, ställs inför en gemensam utmaning som vi genomför individuellt och efter tävlingen äter vi en god middag, umgås och har roligt tillsammans. Det är ett effektivt och väldigt trevligt sätt att lära känna varandra och bygga broar mellan både individer och företag.

Vinnare i TESAB IF är följande:

30 km
Damer: Camilla Björk. Tid. 02:08:27
Herrar: Thomas Sverkerström. Tid. 01:32:17

45 km
Damer: Victoria Engelbrektson. Tid. 01:55:49
Herrar: Torvald Gunnarsson. Tid. 01:32:47

90 km
Damer: Jonna Hägglund. Tid. 05:12:17
Herrar: Magnus Honig. Tid. 03:34:47