Frys & Kylservice deltog på mässan Fastighet 2016 i Östersund

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar mötte Frys & Kylservice på Fastighet 2016 i Östersund.

Frys och Kylservice, ett av Tesab:s medlemsföretag, deltog som utställare på mässan Fastighet 2016 i Östersund. Till mässan hade arrangören bjudit in ca 100 representanter för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Östersund med omnejd. Frys och Kylservice fick här möjligheten att visa upp sin kompens som spänner från att bygga upp kompletta livsmedelsbutiker till energioptimering och att installera värmepumpar.

- För oss är det viktigt att vara med på en sådan här mässa. Vi är starkt förknippade med energilösningar i livsmedelsbutiker och alla känner inte till vår kunskap i energioptimering åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, säger Anders Hägglund, VD, Frys & Kylservice i Östersund.