Lyckat födelsedagskalas när TESAB firade 30 år!

Konferensanläggningen Aronsborg vid Mälaren fylldes av ca 200 Tesabianer, från hela Sverige, när 30-åringen skulle firas. Det är en fantastisk framgångsrik resa TESAB-kedjan gjort och fortfarande gör. Den 5:e februari 1987 träffades de tre grundarna Per Dahlman, Lars-Olof Johansson samt Göran Franck och startade ”Team Excellent Service.” Tre månader senare ingick redan tio företag i konstellationen och nu 30 år senare är det Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag. Imponerande!

Utöver företagare och anställda var också många betydande personer inbjudna till kalaset. Personer som på olika sätt genom åren tillfört TESAB-kedjan kompetens, visioner och gemenskap.
Det blev en fest att sent glömma. Från aktiviteter under dagen i form av teamwork och samarbetsövningar, till jubileumsmiddag, tacktal, underhållning och dans fram till gryningen.
Ett mer lyckat firande är svårt att tänka sig.
För anställda från de olika företagen inom TESAB-kedjan var det sjävklart roligt att få träffa varandra och se att TESAB-andan är sig lik oavsett var i Sverige arbetsplatsen råkar vara belägen.

Vi vill passa på och ge ett extra stort tack till alla ni som gjorde den här födelsedagsfesten till en sådan minnesvärd tillställning. 200 glada födelsedagsfirare, från norr till söder, som med sin blotta närvaro skapade en sådan härlig stämning och gemenskap.
Hipp Hipp Hurra 30-åringen!