Träffa TESAB-kedjan på IUC Yrkeshögskolas företagsdagar i Göteborg, Stockholm och Katrineholm!

Är du nyutexaminerade eller blivande kyltekniker?

Hej!

Vi söker dig som vill utvecklas inom ditt yrke i en positiv miljö tillsammans med fantastiska människor. TESAB-kedjan är Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag och erbjuder bra karriärs- och utbildningsmöjligheter. TESAB-kedjan består av 22 framgångsrika företag över hela landet med ca 350 anställda.

Ps. självklart söker vi också erfarna kyltekniker och andra positiva människor från närliggande branscher som vill vidareutbilda sig till tekniker eller kyltekniker. Är du elektriker, montör, byggare eller något annat tveka inte att kontakta oss. Ds.

 

Du träffar oss på IUC Yrkeshögskola!

Göteborg tisdag 10 oktober kl.13.00 -15.00.

Stockholm onsdag 16 oktober kl.13.00 -15.00.

Katrineholm 26 oktober kl.13.00 -15.00.

 
Vi ses!