Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag ställer ut på Svenska Kyl och Värmepumpdagen!

Den 20 oktober möter du TESAB-kedjan som utställare på Kyl & Värmepumpdagen i Stockholm.

Vi är aktiva över hela landet med fokus på värme, kyla energi och service. I dag är vi Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag. Totalt 22 företag med ca 350 anställda. Vi arbetar med den senaste tekniken och är en helhetsleverantör som tar ansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. 

- Det här är ett bra tillfälle för oss att möta våra kunder, leverantörer och kollegor. Här samsas ny teknik och den senaste forskningen med marknadsfrågor och kompetensutveckling. Som Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag är vi en drivande och viktig del av den mixen. Möt oss i  monter A19 så berättar vi mer, säger Rikard Planting, vd för Tesab AB.