TESAB och Edekyl & Värme går skilda vägar

Edekyl & Värme gick med i TESAB 2007. Vid den tidpunkten gick båda bolagen in i en helt ny utvecklingsfas. Edekyl & Värme fanns då endast i Örebro och TESAB gjorde om hela sin affärsmodell för att tillgodose TESAB-kedjans behov på ett bättre sätt.

Under de elva år som gått har bolagen haft en fantastisk utveckling tillsammans och var för sig. Beslutet är taget i samförstånd och orsaken att bolagen nu väljer att gå skilda vägar är i huvudsak ett strategiskt beslut utifrån hur man ser på marknaden.

Edekyl & Värme lämnar formellt kedjan den 2018-10-31. Fram tills dess är Edekyl & Värme en del av TESAB som vanligt även om arbetet med att ta fram ett nytt varumärke och omarbetning av ex. hemsidan kommer att påbörjas omgående. 

För mer information kontakta Rikard Planting, vd på Tesab AB eller Robert Björk, vd på Edekyl & Värme AB.